Give me a reason.

aku nak cerita. nak share.

tapi aku tahu kalau aku share pun, jargon aku dan kalian tak sama.

kalian takkan faham jargon aku yang complex ni.

yang pasti aku korbankan dream aku, aku buat tak nampak list dreams aku, aku akan pastikan tak sia sia. insya Allah.

dan yang pasti, akan tiba satu masa aku bangkit dan mula kembali kejar dreams aku tu. i will make a come back even stronger. insya Allah.

Allah, terimalah amal dhoif aku ni.
 

Comments

Popular posts from this blog

i'm back

2014: Beli Kereta, Kahwin, Property Pertama dan...??