first time keluar negara!

Bismillah. Have You Had Your Shake Today?

I had my stoberi shake. lepas minum, 2-3 minit lepas tu muntah balik :(
sedih je.

*tajuk kali ni sangat skema*

Dari kecil sampai besar, saya memang ada impian nak pergi oversea. pergi jalan jalan, pergi sambung belajar kat oversea. bila ramai kawan kawan sekolah dapat peluang pergi oversea, memang sedihhh je dalam hati. hewhew. dan mesti siapa yang rajin baca post saya yang dulu dulu, kemain gebang lagi nak pergi China lah, nak pi Oz lah. hewhew. tapi takdak duit masa tu. so memang taklah pergi.

deep inside still ada dream nak belajar kat oversea. tapi masalahnya saya jenis anak umi ayah. ohh nangis kalau berbulan tak jumpa umi ayah. masa belajar di Perlis 2 tahun lepas, setiap hari nangis *kantoi* memang hilang habis macho. mungkin sebab tu lah kut Allah tak beri saya pi oversea. kalau pi lama lama nanti rinduuu.

jadi. Alhamdulillah sangat sangat Allah beri peluang tu dalam Herbalife. dapat travel pergi negara orang  sambil belajar new things. ada juga yang Herbalife sediakan vacation fully paid. fufu. Alhamdulillah saya baruuuuuu  je balik dari Hong Kong dan Macau. best sangat!! yang paling best pergi guna duit sendiri tu. guna duit Herbalife. hewhew. berpeloh jugalah nak sediakan duit +/- RM4000. fuuuhh. tapi Alhamdulillah, sebab income Herbalife ada, so no hal ALhamdulillah.

mestilah excited kan kalau first time nak pergi jalan jalan sambil training kat negara orang! hewhew

jom tengok gambar jom

 up high

 berjalan ke Disneyland Hong Kong jap

 bandar Hong Kong

ni dah di Macau. masa registration Training. pakcik tu antara Doktor Terbaik dunia tu. Pemenang Nobel Laureatte. Doktor dalam Herbalife :D


 Herbalife Production process

the team I'm in ^_^

banyak lagi gambar buleh di lihat di FB.
ada yang public ada yang restricted to girls sahaja :)

siapa yang ada impian nak pergi berjalan luar negara, tak nak lama2 sekejap je sbb rindu kat umi ayah, buleh isi form di atas. hewhew :D

Comments

Popular posts from this blog

i'm back

2014: Beli Kereta, Kahwin, Property Pertama dan...??

Give me a reason.