Posts

Showing posts from August, 2012

missing the people and the places

Image
missing the moments. missing the people. missing the places.  Ekpedisi Gunung Tahan 2008

bila peluang traveling datang.

Image
Macau
Hong Kong

Dalam Herbalife, ada waktu untuk training, ada waktu untuk vacation. Herbalife University is a training. Bila training, means corporate hanya sediakan training sahaja. accomodation semuanya kena sediakan sendiri. makan minum, transport semua. berpelohpeloh la juga nak sediakan +/- RM3000 lebih untuk pi sana. Tiket training, flight, makan minum kat sana, lepas tu mestilah nak beli merchandise semua kan. fufu. kering kering. sebelum sampai Macau depa bawak pi jalanjalan Hong Kong sekejap. ALhamdulillah Allah mudahkan. pergi training Herbalife dengan duit Herbalife. wee alangkah seronoknya perasaan tu. fufu. tercapai juga dream nak merasa gi oversea. hehe. 
mungkin orang akan cakap hek eleh. sekejap je pun perginya. dekat je pun. ehe. sekejap ke, lama ke, at least dapat pergi. at least pergi dengan duit sendiri. wargghhh bestnyaaaaaaa!
jauh tu sarah. mahal pula tu. kenapa kena pergi?
mesti ada orang akan tanya camtu kankan? secara senangnya, kita fikir macam ni. dalam keh…