Posts

Showing posts from June, 2012

we've changed. for good

Image
KMP. HT8 2009-2010. miss you guys big time.
Kita study samasama. solat samasama. gaduh samasama. main dalam lab chem samasama. huu. 
especially Mok, Langau, Nang, Datin, Pekjoh.
Masa matrix dulu banyak main daripada belajar. hewhew. sebab tu result macam apa ja. sampai dapat mentor each subjects! kecuali bio. hee. sebab apa? sebab tak minat kimia. tak suka engineering math. tak suka. tak suka. i only love my biology forevaah. sebab tu bio sentiasa score. subjek lain? ohh. pemegang anugerah Cemerlang sentiasa! :D
Nang sabar ajar Chemistry. lagi2 bab Organic. memang menangis2 tak faham -_-' kalau susah sangat last2 tiru je. okay tak bagus meniru, tapi kalau dah tak faham nak wat cane kan? hehe. masa tu Alim Mujahid belum hadam dalam kepala lagi :D
Datin ngan Bulan teacher english. depa hebat english. cakap pompang2 dengan sorang slang kedah sorang slang johor.
Mok pandai biology. paaaandaaaiiiii! tapi sebab biology saya tak problem sangat, so takdehal lah kan. setiap malam wajib gi bilik …

my life as student

Image
my life as student.. as MUSLIM student to be exact
Psychology. Saya ambil course Psychology. Industrial and Organizational Psychology. lagi 2 tahun nak habis. seronok. banyak sains. kurang nombor. i like ^_^ ni classmate saya

setiap hari pergi kelas macam biasa. buat assignments. setelkan projects. pop quizzes. presentations. tests. bendabenda typical yang students lain buat. tapi naqibah kata Muslim dan Daie kena ada tamayyuz (perkara yang membezakan) waktu kita buat kerja.

senget

Image
senget. is the best word to describe us. ehe.
korang, all the best tau sem ni. kita all out samasama. tunjuk contoh terbaik buat junior kita. moga semua orang sehat dan takde stress2. kalau mengantuk dan kurang bertenaga ke ape ke, buleh cakap. nanti sarah bagi tea NRG. terbaek daripada Herbalife. buleh bantu korang fokus. hewhew *sempat lagi promote* ok all the best, may Allah bless!

[] fokus 100%. saya masih berhutang empatrata pada ummi. doakan bagi buleh 4flat!