Random : pi nottingham

 
Malaysian Psychology Conference 
The Uni. of Nottingham  
Malaysian Campus. hahaha 

best. new experience. additional knowledge. broaden my perspective in many particular things.
study is getting harder and complicated. common lah tu kan. rilex. chill. T.T

umi keeps on saying "Je, you owe me a 4flat. dari sem satu lagi kamu janji". wahh. seronok. kena usaha lebih lagi sem ni *_*

tapi subject sem ni semua bestbest. no more theories. semuanya kena faham practically. 

cognitive. biology. test measurement. micro counseling. industry. institusi islam. 

setiap minggu ada test. esok petang test. isnin test. rabu malam test. jumaat test lagi. seronok. adehh T.T
 

***

sem ni juga. mad'u makin berkembang biak. tapi tenaga belum bertambah. kerja makin banyak. bak kata makcik, di Uni ni lubuk dakwah dan tarbiyah. grab all the opportunities. 

proses nak lahirkan pewaris kena digiatkan lagi. agar nanti tenaga akan bertambah. insya Allah.

jadi. as for me, and makcik pun tahu yang den tengah tak berapa nak stabil emotionally, study, TD and dnt sekarang, segala program luar dibekukan untuk sarah. *_*

selamat berprogram kepada semua. maaf kepada mereka yang memanggil, saya tak dapat nak sahut.

doakan saya terus menerus. agar banyakkan amal sunat. dan qiyam. adehh.


wassalam.

Comments

Lensa Daie said…
Mati-mati sahabatmu ini ingat pi nottingham....

all da best ya sahabat...
thanx 4 d dua...

"wajaha fil khaiyah bil ibtisam" ^.^

Popular posts from this blog

i'm back

2014: Beli Kereta, Kahwin, Property Pertama dan...??

Give me a reason.