Posts

Showing posts from July, 2011

Note : wonder

Image
i was just wondering about you, wondering if you ever think about us.

on the move : it's my turn

Image
maryam's coming back after school

Note : patrick

Image
missing the old moments. you and me, sharing stuff together. mesmerizing each other with our own stories and styles. may you get what you want in life. i miss you. yes i do

cooking : pizza

Image
lovely pizza. nyummy :D
it's a two different feelings ; when you cook with love@ you are forced to cook. rite? alhamdulillah i love cooking and eating. getting tembam and tembamer day by day. hehe

Gadis itu : kena paksa

Image
kalau dakwah itu satu perkara yang mudah, Rasulullah takkan patah gigi, berdarahdarah semasa ke Thoif. tidak akan ada perang Badar alKubra dan lainlain. kan?
bila baca entry ni, rasa macam kena dushdush dan di smack down. ok, sarah hamizah kena usaha lebih lagi. kena paksa diri lebih lagi. even itu kita tak suka@lemah dalam bab tu. apaapa pun, make sure it's lillahita'ala ps;itu salah satu web yg saya sangat suka :)

Note : Mudah

Image
Islam tu mudah. kita yang selalu susahkan dia. Memori Gunung Tahan'08 Mode rindu nak panjat gunung.

Note : be the girl a man needs.

Image
janganlah engkau menjadi perempuan yang menjatuhkan maruah diri sendiri kerana menginginkan perhatian ajnabi. namun, jadilah engkau seorang wanita yang beriman, idaman lelaki yang turut beriman~