Psyche : fail

berdebor tahap tak ingat. aigo..


final exam dah lama habis.
 
walaupun mulut kata target kali ni nak 4Flat.
 
tapi jauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhh di sudut hati,
 
hati tau nampak macam takdak can ja.
 
dengan soalan yang susah.
 
dengan jawapan yang sendiri fikir munasabah.
 
dengan semua benda yang saya hafal buleh lupa@blank tibatiba bila tengok soalan. 

dengan jari yang terpele'ot2 menulis sampai tulisan sendiri pun macam tak buleh nak baca bila tengok balik.nasib la lecturer sapa suruh bagi masa pendek sangat. hehe
 
dengan masa yg dia allocate utk jawab tak cukup.atau saya terlebih fikir?
 
itulah dia dugaan dan ujian.
 
kalau soalan lani susah, soalan kat akhirat nanti laagi la. entah lepas ke tak.
 
keterlupaan tu nak buat saya ingat. walaupun sebelum periksa konon macam buleh ingat semua, tapi tu semua under Allah's will. kalau Dia kata "hang akan lupa time exam nanti", memang sah la nanti kita lupa. nak kata, Dia lagi hebat. hang tak hebat mana pun. ingat tu.
 
umi cakap "jangan bergantung sangat pada ape yang kamu dah baca. bergantung sepenuhnya pada Allah. dia yang own the game. just do your best"
 
bandin pulak cakap "kalau kamu dapat 4flat, kamu buleh ikut bandin pi Sabah bulan 7 nanti"
 
cikwan pulak tanya "agak agak boleh score tak? memang gemok la kalau tak score!!"
 
+_____+ 
 
haishla. apaapa, teruskan berdoa. itu jelah sumber usaha yang boleh saya buat lani. kalian pun tolong doakan ek. result final, do be kind to me. please....at least dpt DL pun jadila.
 
 
 
  

Comments

Popular posts from this blog

i'm back

2014: Beli Kereta, Kahwin, Property Pertama dan...??

Give me a reason.