Note : Be A Man


terbaeklah gambar ni. kankan?
buat kalian yang terjatuh cinta, cepatcepat jumpa wali si dia.
buat kalian yang tengah bercinta, cepatcepat jumpa wali si dia.
buat kalian yang tengah bercouple bagai nak rak, ape kes pi bawak kulukilir si dia. tak macho gitu. pi la jumpa wali si dia. baru la nampak keseriusan kamu.
apeda.

ohh terlupa pulak. sebelum tu, jangan minta untuk memegang satu tanggungjawab (sebagai suami@isteri) kalau kita belum betulbetul bersedia. (Rosdi Baharom, 2011)

source


for me to remember for you to ponder

[] sudah jatuh demam pula. doakan saya cepat sembuh ^_^

Comments

Atiqah said…
sarah nk copy gmbr ni...thanks
mar_yam said…
saya juga..nk copy ye kak sarah...syukran..^_^
nk jugak..nk jugak..nk wat profile pic fb..ngeh3...
@yam, sila2.

@huraiyah, haha. habis la kontroversi nanti syah..hehuuu
sperti biasa, ku sudah lali dgn sgala kontroversi2 ituuu...hee~i've editted a lil bit laah so, it will be less controversial...kui3...lau tak, kne angkat bndera putih laa n tukar anothe profile pic..hee~

~gadis kontroversi *wink2*~
hehe.kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi! kehkehkeh.
ha3..i didn't use it as a wall post but i put on my wall post n tu diaaaa....by now 12.24 midnite 8 april,dah 90 comments..haha!!credit to you dear!!
SERVANT said…
Salam sayang cik sarah comel..

Just a quick comment about its English, it should be "if you fall into a girl" rather than "if you like a girl" because the phrase u use gives different connotation which is so so inappropriate to the context.. i mean, to your intended meaning...

wallahua'lam..

anyway, a good job for your effort!

cheers!

Assalamua'laikum wbt.

salam sayang + rindu
K/ maryam hazni
Kuala Lumpur
@syah, suka sungguh no syah. hehe. apa2 pun, moga diorang semua dapat manfaat dari pic tu ^_^

tak dapek ana nak tgk comments tu sbb dah deactivate fb. huhu

@kak yam. weee kak yam..maceh la sudi mai blog ni. :)

thanx for the correction teacher maryam :) tapi sarah rasa macam tak guna pula ayat english kat sini. hehe. but it's a very good new knowledge though :)
maceh banyakbanyak kak yam ^_^
hehe..yg di correct kan oleh k.yam tu sbb syah dh buh if u like a girl kat stu... pls dh edit n upload baru pasan mcm len mcm jaa mksudnya..hak3..

sje buh kat FB sbb skang kat FB bkak je mne2 FB pun sembang lebat je bab kawen..shbt ke shbh sme jer...ha3..
so, i intend that they learn something from dat pic..:)

Popular posts from this blog

i'm back

2014: Beli Kereta, Kahwin, Property Pertama dan...??

Give me a reason.