gadis itu : tahniah Ja'far!








sekalung TAHNIAH buat Ja'far atThoyyari!
Alhamdulillah selepas 6 tahun tidak mencium Johan.
tahun ini Allah beri kita peluang.
moga terus maju, mantap dan johan tahun hadapan!

***

sedih tak dapat pergi. hajat sangat nak pergi. semalam. hari sabtu 12hb. memang dah susun schedule bagi buleh datang hari sukan. rupanya perancangan Allah lebih baik. Allah suruh pergi Batu Pahat, bantu Misi Banjir HALUAN Johor.

kali terakhir Kuning juara masa saya form 1. capten masa tu Abang Ihsan Shahrin dan Kak Asma Kamal. lepas tu, terus dah tak menang. hanya johan perbarisan atau sukantara. moga moga tahun depan kita menang lagi iAllah. spirit Ja'far masih subur dalam diri ni :D

orite. moga Allah redho dengan amal kecil saya dan kalian.
moga sukan kali ini merapatkan ukhuwah antara kita.
moga ianya juga mendekatkan kita denganNya
tahniah sekali lagi buat adik adik semua. kemenangan ini hakikatnya kemenangan semua iAllah!

akhir kata, go go Ja'far! 
 
source gambar : FB Akh Ahmad Fahmi Batch 9

[] saya rumah Ja'far atThoyyari 04-08 XD

Comments

+akufobia+ said…
hari tu jumpa geng HALUAN kat BP time tolong kat sana.aa.
o yeke. Alhamdulillah..
saling membantu

Popular posts from this blog

i'm back

2014: Beli Kereta, Kahwin, Property Pertama dan...??

Give me a reason.