Famili : loving couple

seeing this picture reminds me of ayah and umi. so sweet. rindu la pulak tetiba. hee.

lamanya dah tak bermanje manje ngan depa. last sem langsung tak main main tanah ngan umi. dah berhutan dah garden umi tu. kesian kesian.

dah lama jugak tak urut urut ayah. gi jenjalan kat jusco sambil prabeh duit ayah. huhu. ingat lagi masa ayah demam teruk hari tu. ayah minta urutkan tapi sedih paling saya tak dapat balik masa tu. pity him. sooory mori.

and i miss the moment when we ate together. dalam talam. oleh sebab kami tinggal bertiga je kat rumah, so lagi best makan dalam talam. biasanya jumaat malam la. lepas beli makanan kat pasar malam. hee. and as usual i'll be in the middle lah. seronok.. ^^, tapi dah lama tak buat macam tu. sebab je dah lama tak lepak kat rumah kan Yah kan? huhu


sangat kurang sabar nak tunggu bros and sis balik. nak gi mana kita ye? pi bekok nak tak? memori sungguh kat bekok tu. hehe


orite. got to go.


salam mahabbah dari saya untuk kalian :)

Comments

Popular posts from this blog

i'm back

2014: Beli Kereta, Kahwin, Property Pertama dan...??

Give me a reason.