gadis itu : gogogo

Kem Minda Kreatif@Mersing . Debat DiRaja@UTHM
all the best untuk team KMK JOHOR yang akan mula berprogram hari ini. moga Allah meriahkan, mudahkan, ceriakan, mendapat sambutan, ikhlaskan dan semua lah. buat molek molek deh. nanti tulis laporan best best kami semua nak baca ^_^
all the best juga untuk team Debat UTM yang juga akan bergerak ke UTHM hari ni.
team senior 1 - kak ida, kak dayah, abg mizan dan dwan
team senior 2 - ayie, vela, wawan, zira
junior 1 - mus, naz, acap, sarah
junior 2 - aten, thirah, fana, ju
all the best. menang jangan tak menang weh ^_^
ohh tak lupa juga, all the best untuk my apeep dalam debat Arab dia. kat tempat yang sama juga.

wokkeh. tapi sebelum tu, ingat, niatkan semuanya kerana Allah
moga Allah redha.
baik! selamat maju jaya semuanya!
assalamualaikum :)

[] packing barang.

Comments

Popular posts from this blog

i'm back

2014: Beli Kereta, Kahwin, Property Pertama dan...??

Give me a reason.