promosi : KMK


yeah. KMK kembali lagi!

mari bersama kami semasa CUTI SEKOLAH nanti!

dengan tema Remaja Dinamik Kehidupan Fantastik,

KMK 2010 insya Allah menjanjikan kelainan besar!

cepat. rebutlah peluang untuk bersama kami,

bersama membentuk peribadi Muslim Mukmin ^_^

[alamak..tapi aku lani duk kat kedah la. cane nak pi..]

[kalu kat selangor ada tak?]


[cuti sekolah mak ayah suh lepak kat kampung. klate sana tuh]


takpa kalian semua jangan risau.


KMK ada di kebanyakan negeri

dan telah diselaraskan di semua negeri.


modul dan perlaksanaan  yang sama.


best disemua negeri insya Allah!!


apa lagi adik adik sekalian.


moh apa tungguh lagi!


KMK pada tahun ini akan dibuat di



JOHOR,PENANG,KELANTAN,PAHANG,SELANGOR,PERLIS,KEDAH,PERAK


dan beberapa negeri lain insya Allah.


jadi,


mula dari sekarang


adik adik dah kena plan masa cuti nih.


masukkan sekali KMK dalam planner cuti yeh!


saya looking forward untuk berjumpa dengan adik adik =)


okeh. nantikan promosi lanjut berkenaan KMK dari saya insya Allah



for me to remember for you to ponder

[] HS@KFK, inilah peluang amal kita. mari sumbangkan tenaga :)

Comments

nawalSSham said…
kak. saya nak pegi boleh ke?
tapi saya dah habis sekolah...

hihi**** ^_^
saraH²amizah said…
boleh je dik. jadi fasi.
hehe

Popular posts from this blog

i'm back

2014: Beli Kereta, Kahwin, Property Pertama dan...??

Give me a reason.