menconteng : percubaan



Allah does not look at your face or your body, rather he looks at your HEART!

**
[mode gelak guling guling].astaghfirullah. behave muslimah. behave. hee

amacam? cukup kelakar tak orang lidi saya? kehkehkeh

tak buleh handle lah kelakar dia. melukir free hand. 

saja try guna paint. lopek sungguh guna paint. ketaq juga tangan ni noh.

ohh ye. line kat bawah mulut tu kononnya macam double chin gitu. tapi tak jadi pulak.

lain kali kena sketch guna pensil jugak baru menjadi. eceh.

ketawa geli hati sensorang dari tadi lukis orang lidi. mesti peep pelik sendiri. hehe. 

orang lidi kat gambar post sebelum ni lagi lawa rasenye.

nantilah tunjuk bakat yang terpendam. chet. macam ada.

kak besi, jangan gelakkan saya yeh. wee.


[] orang lidi, kamu buat saya gembira malam ni. 
[] happy mode, my revision is in schedule ^_^

Comments

maisarah said…
salam sarah,

orang lidi itu sepertinya not made of lidi. macam fleksibel. buat saya ketawa juga. bahagia ada pada perkara-perkara kecil. ;)

go on sarah, paint the world with colours, colours of Islam
saraH²amizah said…
kak mai!!!!

wah sudi juga menjenguk blog contengan saya je..heeeee ^_^

thanx for the comments.
insya Allah

rindu kak mai. muahmuah

Popular posts from this blog

i'm back

2014: Beli Kereta, Kahwin, Property Pertama dan...??

Give me a reason.