Posts

Showing posts from November, 2010

gadis itu : meraikan

Fatimah Kamaruddin

Promosi : baitul muslim

Image

gadis itu : beri

memberi itu satu nikmat lagilagi kalau bermanfaat hanya yang memberi akan merasai
for me to remember for you to ponder

[] mutaba'ah amal penting.lagilagi time cuti ni.moga Allah kuatkan kita

Promosi : KASEH

Image

gadis itu : dusta

Image

Promosi : JDK 2010/2011

Image

Ayah : sedekahkan jelah

Image

Promosi : Kem Minda Kreatif 2010

Image
PENGUMUMAN PENTING !Kem Minda Kreatif 2010 anjuran Kelab Remaja HALUAN (KeARAH) akan dianjurkan di setiap negeri Semenanjung Malaysia!




Kem ini terbuka kepada peserta antara tingkatan 1 hingga 6 lelaki dan perempuan.
Segera maklumkan anak-anak anda, adik-beradik, saudara-mara dan kawan-kawan serta daftarlah dengan segera. Tempat TERHAD !
Berikut saya senaraikan maklumat yang ada pada saya tentang kem minda kreatif (KMK) bagi setiap negeri:

yang terbaik

ALLTHEBEST

album : eid adha 1431 [2]

Image

album : eid adha 1431H

Image

eid mubarak ^_^

Image

gadis itu : bukan masanya

Image

gadis itu : Alhamdulillah

Image

menconteng : percubaan

Image

gadis itu : lukis lukis

Image

promosi : KMK

Image

gadis itu : sabar

Image

menge-rant

Image

uia ohh iium

Image

congrates.

Image

gadis itu : alFurqan

Image

new

Image

gadis itu : knowing

Image

etnik oh etnik

hari ini paper etnik.

paper pertama untuk finalku pertama di sini.

etnik lebih kurang sejarah juga.

si kecil itu : ainin konin

Image

si kecil itu : ainin sofiya mz

Image
latest pic of her~anak papa wajib ada spec hitam.

gadis itu : sahabat ^_^

Image
gadis itu. hakikatnya punya banyak kelemahan. sering kali tersadung di tengah jalan, ondaway nak berjumpa dengan Tuhan.

gadis itu. hakikatnya selalu lemah. kerana dia hanya insan biasa biasa. yang masih lagi cuba memperkuatkan HDA dia.

dan gadis itu. bila kelemahan. dia selalu mencari Tuhan. dan terima kasih kepada Tuhan. kerana sentiasa melayan gadis itu. siang dan malam tanpa jemu.


ncp~

Image

ibrah

Image
sangat cantik view dia kan? -gambar dari BHOnline

kedekut masa.

Image

misi flotilla (+baik)

Image
assalamualaikum semua. sehatkah? hari ni nak post balik berkenaan misi flotilla. rasa tak puas hati buat kerja serabaiserabai macam post yang lepas. sebab serabai dan buat kerja cikaicikai bukan diri saya. serius. eceh. hehe.

baik, pertamanya, kena faham kewajipan kita menyelamatkan alAqsa dan palestin : *artikel ni panjang. tapi repekan saya di bawahnya pendek [kut]

Risalah dari Dr. Muhammad Badie’, Mursyid Am Ikhwan Muslimin, 18-03-2010 Segala puji hanya milik Allah, selawat dan salam ke atas Rasulullah saw beserta keluarga dan sahabatnya serta orang-orang yang mengikutinya..Sesungguhnya Masjid Al-Aqsa adalah kiblat pertama Umat Islam, masjid suci ketiga dan tempat Isra’ Rasulullah saw. Dari sini tempat baginda Mi’raj (naik) ke langit tertinggi. Palestin adalah peninggalan Nabi Muhammad kepada kita, amanah Umar di dalam tanggungan kita, perjanjian Islam di bahu kita.Justeru Palestin dan Al-Quds adalah sebahagian dari akidah umat Islam. Pengabaian dalam hal ini bererti pengaba…

risau.

Image
assalamualaikum semua. harap kalian baik baik sahaja.

mengejar masa. baik.

Alhamdulillah. dah masuk minggu study leave. paper first is etnik 11 haribulan. insya Allah mudah. bulat bulat sahaje. jadi rasa macam tak periksa. hee

paper yang rasa betul betul final is social psycho dan seterusnya yang lainlain. start 23 haribulan. jadi. ada masa lebih kurang 22 hari lagi. banyak masa lagi. [yeke?]

jadi.

oleh kerana kononnya ada 22 hari lagi. dekat sangat dah rasanya. tapi. melihatkan classmates semuanya rilex macam takda apa apa yang akan berlaku. buat diri ini rasa pelik dan risau. mereka ini, tidak mahu belajarkah? masih sempat bershopping sana sini. tengok movie dan segala bagai. hmm. saya yang risau terlebih atau mereka yang sepatutnya risau? pelik pelik.

takpelah.

takpelah kalau mereka kata lambat lagi. hmm. takpe. tapi diri ini rasa dah dekat sangat. jadi baik diri ini buat preparation sebaiknya. agar tak menyesal dikemudian hari. insya Allah. kalau kita plan masa kita betul betul, nanti ma…