selingan-video mantap LL4G



video mantap oleh akhi Muttaqee Misran. great job. boleh pergi jauuuh lagi ni - insya Allah

saya terperasan video ni masa buka laman sosial facebook hari tu. di wall kakak saya. tapi tak dan nak kongsi dengan kalian. baru hari ni sempat post - sekali tengok dah rasa best. tapi memang best pun. Alhamdulillah. tapi dalam video ni kebanyakannya ambil scene waktu petang, di mana penonton belum ramai hadir. kelihatan kosong kerusi kerusi di sekeliling stadium. tapi jangan risau, waktu malamnya, kerusi kerusi tersebut penuh Alhamdulillah. tak percaya? boleh klik sini. ok. takat tu dulu na

salam sayang daripada saya untuk kalian.
moga Allah redha dengan kehidupan kita hari ini

Comments

Popular posts from this blog

2014: Beli Kereta, Kahwin, Property Pertama dan...??

Give me a reason.

i'm back