nanti bile free

salam alaik kepada semua pengunjung Rindu Fridausi. kalian sehat ka? moga moga jasad dan ruh kalian sehat :) doakan joga jasadi dan ruhi saya. seringkali merudum tahapnya.

orite. tak boleh lama lama. saja curi masa sekejap untuk update blog. kut la ada yang rindu nak baca update dari RF ni (eceh..perasan sendiri.hehe)

sebenanrya saya hajat nak kongsi pengalaman,hikmah dan gambar sepanjang projek Life Line 4 Gaza yang telah kami (HaluanPalestin) adakan. tapi tak sempat lagi nak post. sebabnya? projek tak habes lagi, dan saya sendiri terlibat secara langsung dengan projek ini, so agak kurang masa nak post. nanti naa. insya Allah lepas perhimpunan perdana nanti saya post semua sekali :)

jadi.untuk post kali ni, kalian enjoy la tengok gambar dulu ye. berita penuh kemudian kemudian. ni gambar gambar hari pertama dan kedua untuk projek yang ke 4


adik adik tingkatan 4 Sekolah Tun Syed Nassir

ramai yang dengar ceramah..alhamdulillah kutipan pun memberangsangkan :)

di Pejabat Tabung Haji bersama Pengarah Besar Johor. depa pun pakat nak beri sumbangan.alhamdulillah

ni hari ke 2. pakcik tu antara yang mendaftar untuk menjadi relawan Haluan untuk misi misi kemasyarakatan yang akan datang. tima kasih pakcik :)

peace~bersama veteran Haluan semasa misi LL4G di KipMart.

orite.takat ni dulu naa
jumpa lagi nanti di post yang akan datang insya Allah
moga Allah rahmati kalian
moga Allah terima amalan kita
sayonara!


Comments

+akufobia+ said…
selamat meneruskan.semoga tak penat berhenti di tengah jalan.kuat.yahh.

Popular posts from this blog

i'm back

2014: Beli Kereta, Kahwin, Property Pertama dan...??

Give me a reason.