memang haVoc

assalamualaikum semua. amacam. sehat tak hari ni? sebelum meneruskan tulisan, saya nak sampaikan salam sarah hamizah 'assalamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh' kepada kalian. dia tak berapa nak sehat - muscle pain katanya

mengikut perancangan sarah hamizah, dia nak post mengenai aktiviti LL4G ni ikut turutan. dari hari pertama sampai akhir. tapi sebab dia kekurangan masa sikit, dia terpaksa terus post untuk PPPLL4G hari tu. dia kata nanti basi pulak ceritanya. lagi pula dah ada orang suruh update. jadi sarah hamizah pun suruh saya on behalf dia untuk update blog dia.

tapi yang sedihnya. masa malam PPP tu, sarah hamizah kata dia tak bawa camera. dia kata lupa nak minta kat umi dia. nak guna camera henset, henset dia dah innalillah. jadi dia tak ada banyak sangat gambar nak dikongsikan. sarah hamizah kata nasib baik khatijah bawa camera. boleh dia nyelit sikit sikit. hehe.

ok. sarah hamizah kata dia taknak bebel panjang. kalau nak baca laporan penuh PPP hari tu, kalian boleh klik sini, sini, sini dan sini. sarah hamizah kata, kalau dia nak tulis cerita pun, sama je lebih kurang dengan cerita mereka. jadi bagi pihak sarah hamizah, saya post gambar gambar jelah ye :)

ucaptama dari Tn. Hj NoorAzman - Pengerusi HP dan juga LL4G

juga daripada Pengerusi Haluan - Dr Abdullah Sudin

Dr Azizan juga bersemangat dalam ucapannya

wakil daripada JIM

wakil daripada IHH

wakil Ulama' Palestin

the MC time petang - Abang Irwan

sementara menuggu persembahan

setia menanti ShouHar dengan sabar

yeah..itu dia ShouHar - persembahan masa petang - sempoi je pakaian diorang

tow dia. terus bersemangat dan berkibar bendera sana sini

persembahan Firwan - intifadhah

in heart juga - lirik dia agak kelakar pada sarah hamizah

bro muadz juga tidak ketinggalan

ni rombongan daripada SMAKL di ganu

hadirin yang hadir di section VIP/keluarga

adik adik yang bersemangat! -section wanita single

hadirin di bahagian lelaki single

cantik tersusun semasa mendengar ucapan - tapi spoil sikit sebab bendera kena lantai

sebahagian committee - jah.alip.sara.nasuha

kami pun jadi bersemangat - takbir!

bergambar bersama Muadz n family - spoil sikit gambarnya, tapi jadilah..

wif my lovely sis,Afeefah - sebelum memulakan tugas
and lastly - persembahan penutup by ShouHar

yang pasti sarah hamizah kata, siapa yang tak pergi memang rugi. rugi yang amat sangat. dan sepanjang persembahan artis, memang bergegar jantung dan sakit dada sampai sesak nafas sarah hamizah - mungkin disebabkan oleh hammasah(semangat) yang dibawa oleh penasyid dan juga muzik yang tersangatlah kuat. mungkin juga disebabkan sarah hamizah sendiri mudah dapat breathing difficulty akibat chest pain(muscle)

okay. rasanya takat ni dulu je perkongsian saya dengan kalian. mana tau kut kut tak boleh jumpa lagi.yelah, nanti sarah hamizah nak ambil alih balik blog dia :)


dan ingat, masalah Palestin adalah masalah KITA.
jadi, berilah apa jua sumbangan yang kalian boleh, kepada mereka dan kita.
moga kalian sentiasa dirahmati Allah
moga setiap amalan kita diterimaNya

tata.
wassalam

*credit to sarah hamizah's sahibbah - khatijah Badri and akhi Adam Kadir for those pics

Comments

+akufobia+ said…
wow.erkk.nak jelous.sob.
afeefah sza said…
alamak..nape tudung kakcik senget tuh..(serabut mode)
saraH²amizah said…
bukan memang slalunye camtu ke?ngahahaha
Anonymous said…
http://www.youtube.com/watch?v=FswYOAM-u5k

http://www.youtube.com/watch?v=N-DFv6lot4s

http://www.youtube.com/watch?v=W_wBQqgyTkI
saraH²amizah said…
thanx to you anonymous :)

Popular posts from this blog

2014: Beli Kereta, Kahwin, Property Pertama dan...??

Give me a reason.

i'm back