seriously i miss you

- ainin sofiya dan wan -
seriously i miss them.

dulu selalu dengar lagu ni.brothers -sepi perantau- lani memang dah jadi perantau yang sepi la..lagi lagi bila under stress nak final, mula la ingatkan itulah, inilah..haila..

kenapa ye memang rindu sangat kat ainin ngan wan.ainin setiap kali maksu video call mesti tengah main lari lari.mentang mentanglah baru dapat kaki! wan pulak memang saya jarang sikit call banding dengan umi.huhuhu.

okay.ni lirik sepi perantau.memang menusuk kalbu betul. :)


Pabila kuberada di kejauhan
Adakala ku kesepian
Asyik terkenang kampung halaman
Dan jua teman - teman

Di kala itu kan kurasa
Agak kelemahan
Untuk Berjuang
Melihat mereka berbahagia
Di samping yang tercinta

Kegembiraan ku
Kesepian
Mujur ada teman seperjuangan
Menyatakan kita harus teruskan
Perjuangan ini
Demi mencari keredhaan Illahi

Masa muda dilalui
Hanya sekali
Pergunakannya agar kau
Tidak sesali diesok hari

Ketenangan ada di sini
Tak jumpa karena kau tak mencari
Kebahgiaan tersirat dihati
Tak rasa kerana kau tak menghayati

Comments

+akufobia+ said…
da lama tak dengar lagu ni.rindu.

Popular posts from this blog

2014: Beli Kereta, Kahwin, Property Pertama dan...??

Give me a reason.

i'm back