kakak oh kakak.

mama aishah dan maryam hanna

sedang saya khusyuk melayari laman sesawang, tiba tiba saya ditegur oleh kakak saya.teguran masuk melalui 'yahoo mail chat'

berikut perbualan kami.

kakak : je.tengah wat ape tu.

saya : tak dek wat gapo.saja online nak release2 tensen jap.

kakak : sekejap tu dah bape lame.

saya : adala sejam sengah. nanti libry tutup je balik la.huhu

kakak : je..yang permohonan upu tu pilih ape je?

saya : tak egt dah..nak kena rombak balik..je konfem lain na..

kakak : mnje ada amek law tak?

saya : takmo!

kakak : nape..?

saya : nak amek smthg yang banyak social dengan orang. takmo dah duk kat dalam lab buat experiment merepek meraban.

kakak : law kan banyak social dengan orang..mana ada duk kat lab..duk kat court adela..

saya : ish ish ish..takmo.cukupla abe ghaz sorang amek law..je takmo amek..

kakak : ok la..tanye je..

saya : setakat nak berbalah ngan pip tu boleh la..haha

kakak : takpe..tak amek law..kut dapat suami law..best gak kan..hahaha

saya : haha..takmo..kang tak pasal pasal balik rumah tengok rumah dah hangus terbako.tak ke naye..haha

itulah dia.serba sedikit bual bicara ngan mama maryam hanna ni. yang buat saya pelik.tak pernah pernah suruh adik dia ambil law, tiba tiba suruh adik dia amek law.tak ke felik tu? mati hidup semula pun saya takmo. tapi kalau dah takdir kata saya amek law, nak wat cemana, itulah tempat saya nanti.

apa apa pun, law tiada dalam fikiran saya. yang ada dalam fikiran dari awal awal masuk matrix ialah i wanna be an english teacher like mama maryam hanna. tengoklah rezeki kat mana.

kalian jangan lupa doakan yang terbaik untuk saya na..

Comments

+akufobia+ said…
tak ke tanya kenapa tibatiba je akak tanya pasal law?
law bgs jgk laa sara... bcoz i admit that u r good at debating... tp kekadang cpt menggelabah... huhu... ape yg penting?? istikhaarah!!
saraH²amizah said…
fobia> later i'll ask

cekyam> heih?o0o0.yea.istikharah is the most important one
afeefah sza said…
jangan sembarang cakap..tak baik.
mana tau dapat law nnt..

apa yg allah takdirkan itu yg terbaik..

wait n see he!
Humayra' said…
thought ade org consider fisioterapi hritu?

niway.. ukm needs u.. huhu.. dapt bantu bnyk la kalau nt kat sini.. kalau nak mai sini ahlan wasahlan (kos2 kesihatan) (^_^)
saraH²amizah said…
kak ruqayyah> memang ada consider pun..best jugak fisio.boleh tolong tolong umi nanti..huhu..

tapi ana dah serik la ambil sains ni..memang serik..

rasa macam nak stay kat utara la pulak..dah rasa sayang kat warga hasizu..kak nazihah pun duk byk kali promote suruh amek ipt belas utara.tgklah nanti cemana.huhu

Popular posts from this blog

2014: Beli Kereta, Kahwin, Property Pertama dan...??

Give me a reason.

i'm back