pecut

[pecut]

walaupun syawal kian menjelma
tapi ingat
ramadhan masih bersisa
jom.ayuh.mari!
tingkatkan amalan
sempat lagi ni
sapa yang belum khatam lagi
cepatcepatcepat.sempat lagi ni
terus semangat untuk mengakhirkan apa yang dimulakan!
jomjomjom
moga sukses!

Comments

TawfiqRahmat said…
gambar da gerek da.. huhu..
mancho said…
mksudnya gambar da gerek da..
haha..
slmt hari raye kwn..
kemaafan dipohon yer
saraH²amizah said…
aiyo..mancho..
mmg ler gambo yg gerek..
kirenye sblom ni gambo tak gerek la ek?hade
+akufobia+ said…
kalau tak khatam salah tak?
saraH²amizah said…
ha?ni out off topic ke ape ni
+akufobia+ said…
dalam topik gak kot.dia kan pesan suruh khatamkan gak.bukan cerita gambar je.dush.
saraH²amizah said…
o.ha ah.lupe.kalu lelaki tak khatam.mmg takboleh di maafkan.sedangkan khalifah pun mampu khatam.takkan kita tak mampu?betul tak?
+akufobia+ said…
ada gak yang kurang mampu.yang baca merangkak?diorang nak kira macam mana?
saraH²amizah said…
itu kes lain kut.tapi kalau dia dah cba sedaya upaya still tak berjaya,adala tu hikmahnya.iAllah..
+akufobia+ said…
ada la pahalanya hasil kemerangkakan mereka tu.asal tak putus asa.tak terus tutupsimpan quran tu buat hiasan.

Popular posts from this blog

i'm back

2014: Beli Kereta, Kahwin, Property Pertama dan...??

Give me a reason.